InfraTech 2025

Ontmoet SOCOTEC op InfraTech 2025

di, 10/15/2024 - 10:24

Van 14 tot 17 januari is SOCOTEC aanwezig op de vakbeurs InfraTech in Ahoy Rotterdam, dé ontmoetingsplek voor de infrasector

Dit toonaangevende event brengt professionals uit de sector samen en biedt een platform voor innovatie, kennisdeling en netwerken.

Wij zijn op deze vakbeurs vertegenwoordig met SOCOTEC Geotechnics, Risico Management en Claims, en MOS Grondmechanica (onderdeel van SOCOTEC). We nodigen u van harte uit om langs te komen bij onze stand 1.512 in hal 1, waar we u graag bijpraten over onze nieuwste ontwikkelingen en oplossingen voor de infra- en bouwsector.

Ontmoet vakgenoten en verbreed uw kennis op InfraTech

Dit jaar viert InfraTech haar 15e editie van het grootste en belangrijkste kennisplatform van de infrabranche. Deze editie komt precies op het juiste moment, want Nederland staat voor enorme uitdagingen: van de vervangings- en renovatieopgaven van bruggen, viaducten, tunnels, sluizen en kademuren tot grote thema’s als klimaatadaptatie, de energietransitie, woningtekorten, stikstofproblematiek, circulair bouwen en niet te vergeten de forse tekorten aan personeel en materiaal.
Tijdens InfraTech ontmoet u meer dan 500 exposanten en 21.000 vakprofessionals, en kunt u deelnemen aan een veelzijdig en actueel kennisprogramma. Hier vindt u volop mogelijkheden om uw kennis te verbreden en inspiratie op te doen voor de uitdagingen van morgen. Daarnaast ontdekt u de nieuwste innovaties en maakt u kennis met branche-experts tijdens keynotes, de uitreiking van de Innovatieprijzen, en meer.

Op de diverse themapleinen delen professionals hun expertise over thema’s als:

  • Klimaat & Verduurzaming
  • Mobiliteit & Logistiek
  • Vervanging & Renovatie
  • Digitalisering
  • Human Capital
  • Ondergrondse Infra

Bent u er ook bij? Registreer u via de onderstaande link en bezoek ons in stand 1.512. Tot dan!

Heeft u aanvullende vragen?

Neem dan gerust contact met ons op